Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • Yes, I did reset the key and chose no restrictions. It shows the map for just a coulpe seconds and them give the “Oops” message. Here’s a link to one of the pages:

    http://bucktamblynproperty.com/estate/office-space-at-1-dearborn-square-suite-530/

    Okay, I did that and added the API key and the maps still aren’t working and I’m getting the same message. I’ve tried refreshing, restarting and viewing on multiple devices.

    Here’s the estate-entry.php, could you tell me where to put “per month”?

    <?php
    // DISPLAY THE SEARCH RESULTS
    global $default_button, $ii;
    $ii++;
    ?><!– estate-entry –><?php
    $coli=”third”;
    if($ii>=3)
    {
    $col=”_last”;
    $ii=0;
    }
    else
    {
    $col=””;
    }

    $custom = get_post_custom($post->ID);
    $etheme = $custom[“etheme”][0];
    $eadress = $custom[“eadress”][0];
    if($eadress!=””)
    {
    $madress[]=$eadress.”,”;
    }
    else
    {
    $madress[]=””;
    }
    $ezip = $custom[“ezip”][0];
    $eagent=$custom[“eagent”][0];
    $elabel=$custom[“elabel”][0];
    if(isset($custom[’emapx’][0]))
    {
    $emapx=$custom[“emapx”][0];
    }
    if(isset($custom[’emapy’][0]))
    {
    $emapy=$custom[“emapy”][0];
    }
    if(isset($emapx))
    {
    $mx[]=$emapx;
    if(isset($mcx))
    {
    if($mcx==””)
    {
    $mcx=$emapx;
    }
    }
    }
    if(isset($emapy))
    {
    $my[]=$emapy;
    if(isset($mcy))
    {
    if($mcy==””)
    {
    $mcy=$emapy;
    }
    }
    }
    if(isset($custom[’emapz’][0]))
    {
    $emapz=$custom[“emapz”][0];
    }
    if(isset($mcz))
    {
    if($mcz==””)
    {
    $mcz=$emapz;
    }
    }
    $eprice=$custom[“eprice”][0];
    if($eprice)
    {
    $mprice[]=number_format($eprice,0,”.”,”,”);
    $eprice=number_format($eprice,0,”.”,”,”);
    }
    else
    {
    $mprice[]=$eprice;
    }
    $epricetype=$custom[“epricetype”][0];
    $epricec=$custom[“epricec”][0];
    $mcur[]=$epricec;
    $ecommission=$custom[“ecommission”][0];
    $edeposit=$custom[“edeposit”][0];
    $bathroom=$custom[“bathroom”][0];
    $bedroom=$custom[“bedroom”][0];
    $rooms=$custom[“rooms”][0];
    $size=$custom[“osize”][0];
    $msize[]=$size;

    $mrooms[]=$rooms;
    $mbedroom[]=$bedroom;
    $mbathroom[]=$bathroom;
    $mtitle[]=get_the_title();
    $mref[]=get_permalink();
    $mimg[]=get_the_post_thumbnail( get_the_ID(),’icon’);

    $mid[]=get_the_id();

    $city_d = wp_get_object_terms($post->ID, ‘estatecity’);
    if(!empty($city_d))
    {
    if(!is_wp_error( $city_d ))
    {
    foreach($city_d as $term)
    {
    $mcity[]= $term->name;
    }
    }
    }
    ?><div class=’object_entry grid_object object_<?php echo $coli; ?>’ id=”object_<?php echo get_the_id(); ?>” style=””>
    <div class=’object_left’>
    <?php
    if(img_gallery_url( get_the_ID() ))
    {
    echo “".get_the_title()."“;
    }
    if(get_the_term_list( get_the_ID(), ‘estatetype’, “”, “” )!=””)
    {
    echo “<span class=’object_type_field’>”.strip_tags(get_the_term_list( get_the_ID(), ‘estatetype’, “”, ” ” )).”</span>”;
    }
    ?>
    </div>
    <div class=’object_right’>
    ” class=”headline”><h3><?php echo get_the_title(); ?></h3>
    <?php
    if($eprice)
    {
    echo ““.$epricec.” “.$eprice.” “.$epricetype.”“;
    }
    echo “<div class=’clear’></div>”;
    echo “<p class=’object_adress’>”;
    echo ‘‘;
    if(get_the_term_list( get_the_ID(), ‘estatecity’, “”, “” )!=””)
    {
    echo strip_tags(get_the_term_list( get_the_ID(), ‘estatecity’, “”, ” ” ));
    }
    if(isset($eadress))
    {
    echo “, “.$eadress;
    }
    ?>
    </p>
    </div>
    <div class=”clear”></div>
    </div><?php

    // END SEARCH RESULT

    Great, thank you!

    Thank you for the quick reply. I realized I had used spaces in the Pictureset name. I removed them and now it is working.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)