Forum Replies Created

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • Can you show exactly where should I change the code? How should it look like?

    <?php global $ix, $title, $portfolio2_content, $masonry; ?>
    <!-- portfolio-entry -->
    			<div class='div_portfolio_entry'>
    				<div class="portfolio-img">
    					<div class="portfolio-img-inner">
    						<a class="prettyPhoto prettyPhoto[works-<?php echo $ix; ?>]" href="<?php print  img_original_url($post->ID) ?>">
    							<?php if($masonry==true)
    								{
    								?><img src="<?php print  img_masonry_url($post->ID) ?>" alt="" /><?php
    								}
    								else
    									{
    									?><img src="<?php echo sevenleague_image_url($post->ID, load_option("portfolio_thumbnail") ); ?>" alt="" /><?php
    									}
    							?>
    						</a> 
    					</div>
    					<div class='lrs'>
    						<div>
    							<h3><?php echo get_the_title(); ?></h3>
    							<p>&nbsp;</p>
    							<p>
    								<a title="<?php echo get_the_title(); ?>" class="lightbox prettyPhoto prettyPhoto[works-<?php echo $ix; ?>]" href='<?php print  img_original_url($post->ID) ?>'><i class='fa-icon icon-search'></i></a>
    								<a href='<?php echo get_permalink(); ?>'><i class='fa-icon icon-share-alt'></i></a>
    							</p>
    						</div>
    					</div>
    				</div>
    			</div>
    					<?php
    					$content=get_the_content();
    					if($portfolio2_content!="")
    						{
    						if(strlen("$content")>$portfolio2_content)
    							{
    							$content=(substr( $content, 0, strpos( $content, " ", $portfolio2_content )+1 ) );
    							}
    						$content=strip_tags($content);
    						echo "<p>$content</p>";
    						}
    					?> 
    				<?php if(load_option("portfolio2_showreadmore")=="on") { ?>
    				<a class="" href="<?php the_permalink(); ?>"> Read more </a>
    				<?php }?>

    Thanks for that 🙂

    One more problem, the section image don’t show in apple devices (in their safari and chrome browsers). What should I do?

    Wonderful ! Thanks for the help 🙂

    But I still have some questions:

    1. Could it be such case that section image would not be shown in chrome browser? because colleague said that in his computer in chrome browser does not show image.

    2. http://new.milk.lt/en/ in footer is written “TRADITIONAL, HIGH – QUALITY PRODUCTS”, in mobile version and other screens, where display width is less than 785px disappear words.

    With second part everything is wonderful, I added one more row:
    .room_slideshow {
    max-height:415px;
    max-width:100%;
    overflow:hidden;
    }
    Because the image height was different from other pages images.

    Thanks 🙂

    1. http://new.milk.lt/

    2. I now also checked in different browsers, I noticed this problem in mozilla, but now I see, that this problem is also in explorer, in other browsers everything is good.

    1. Didn’t work, still show the left side.

    2. http://new.milk.lt/lt/portfolio/condensed-skimmed-milk/
    here is just an example.

    I solved all these problems. Now I need :

    1. Where I need to put this in custom_section “background-position: center”? I need that in computer screen which width is less than image would show image center (now show left side).

    2. In portfolio page is right sidebar. When I upload two featured images it becomes bigger and than my sidebar doesn’t fit. I want, that image would be of the same size that it was when was just one image.

    Can you help me with these?

    1. In Chrome sometimes show, but sometimes background image don’t show, show just text.

    2. And as I mentioned earlier, the problem with slider, now I don’t know is there a problem with computer screen size or with the browser, for example in one computer shows image too large in other too small and when the image are too small it moves to the left. Could be the problem with image size? I upload 1600px width photos.

    Other example, now in chrome section photo is too large, but slider photo is too small on the left side (that computer resolution width is 1280), in mozilla everything is okey. In other computer everything in all browsers is also okey (resolution width 1600), in others computers and other browsers again everything looks different.

    I did it, but nothing has changed.
    Also sometimes slideshow show too small or too much enlarged photo in some browsers, the height is always good, but the width no, than sometimes helps just reload the page. But in custom_section part in some browsers show enlarged photo and here reload don’t help. Here I have not tried to make changes in the code.

    okey. Then maybe you can say why don’t work this:
    .sc_fa_icon, [class*=”sc_fa_icon icon-“]
    {
    color:inherit;
    background-color:inherit;
    font-size:inherit;
    -webkit-transition: all 0.5s ease-out;
    -moz-transition: all 0.5s ease-out;
    transition: all 0.5s ease-out;
    }
    .sc_fa_icon:hover {

    -webkit-transform:rotate(360deg);
    -moz-transform:rotate(360deg);
    transform: rotate(360deg);
    }
    It work it works in all browsers except in Mozilla and Safari. Maybe I need something more to write?

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)