Home Forums Theme support Translations and Google Maps Code

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  7Theme Support 5 years, 3 months ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • Guys, can u tell where i have to change the Pharases of the Contact Form? On Own Page and Slider Full Page bottom right in Hella Theme?

    Where i have to chanage the google maps position Code? It allready in Sample Content inserted but cant find in Maps menu.
    AND

    u have a ready Child Theme?

    For that Price there is alot u have to take care and fix.

    Hi,

    the contact form was made with a shortcode. Normally you can change it in the file “sevenleague.po” in the folder “languages”.

    For the Google map we used also a shortcode, please search in the content for this line:

    [map width=”100% height=”380px”]

    Just add this options:

    zoom=’10’ x=’37.755651′ y=’-122.420826′

    (see also Features -> Contact Page)

    You can also use the shortcode generator, under “Extern” -> “Google Maps” is an form for the Google Maps shortcode.

    u have a ready Child Theme?

    No, a child theme is never included, but it’s very easy to create

    Thank you for your answer.. Can u please tell where exact i have to add this zoom=’10’ x=’37.755651′ y=’-122.420826′ ?

    and.. u have a captcha solution for the contact form? prefer google api

    thx

    Just add it like this shortcode:

    [map width=’100%’ height=’440px’ zoom=’10’ x=’37.755651′ y=’-122.420826′]

    The contact form is only a “quick” solution for a contact form, if you need a better one the best solution is a plugin. We recommend you Contact Form 7:

    https://de.wordpress.org/plugins/contact-form-7/

    thank you.. workd great..

    i have another Prob to the Last..

    I installed my Theme in my test-Server. Today i changed complete Website to another Server with another Domain.

    Is there something i have to fix after this transfer?

    My Problem is that the Allslider is loading very very slow now. I had to upload the images again to get the correct image path. But it makes around 1 min to get the images.

    any idea what the Problem is?

    My Server is fine. same configs like before

    Is there something i have to fix after this transfer?

    No, normally not.

    My Problem is that the Allslider is loading very very slow now. I had to upload the images again to get the correct image path. But it makes around 1 min to get the images.

    any idea what the Problem is?

    Hm, hard to say, maybe the images size is too big. Do you use the same images like on your test server? Was your test server on your localhost? (Because images on the localhost load always very fast…)?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.