Home Forums Theme support PrettyPhoto not working on Masonry Gallery

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  7Theme Support 7 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • Greetings, I recently updated to the latest version of the WordPress core, 5.6.1, and updated the Marea theme to version 1.0.9. After the updates, the PrettyPhoto lightbox effect on the Masonry Gallery stopped working and does not show any errors on the console. This is the URL to the affected page:

    https://www.casamontezuma.com/photo-gallery/

    Please advise and thanks in advance for your help.

    Hi, thank you for your post and the URL. We saw a javascript error in the console, caused by the plugin “Advanced Responsive Video Embedder. I’m not sure if this cause the problem, but you can deactivate the plugin and try it again.

    Hi there, thanks for the suggestion. I deactivated the ARVE plugin and cleared my browser cache, then tried again but there was no change: PrettyPhoto still does not work.

    Would you take another look? I can provide you admin access if you want to look under the hood.

    Of course, you can send us ( info @ 7theme . net) the login information, then we can take a look at it

    Thank you for the login. There was a problem with the jQuery lightbox plugin, we fixed it already on your website. With the next update we will replace the function in the jQuery plugin with a working function.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.