Home Forums Theme support Ladies: Import fails

Tagged: 

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  7Theme Support 1 year, 7 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • Hi Guys,

    Not a possitive acquantance if the import of demo content of a theme fails… ;-/

    What can be the reason of the following:

    mporteer WordPress
    Media “ladies-logo” bestaat al.
    Het importeren van Media “person (1)” is mislukt
    Het importeren van Media “person (2)” is mislukt
    Het importeren van Media “person (3)” is mislukt
    Het importeren van Media “person (4)” is mislukt
    Het importeren van Media “person (5)” is mislukt
    Het importeren van Media “person (6)” is mislukt
    Het importeren van Media “person (7)” is mislukt
    Het importeren van Media “person (8)” is mislukt
    Het importeren van Media “person (9)” is mislukt
    Het importeren van Media “person (10)” is mislukt
    Het importeren van Media “person (11)” is mislukt
    Het importeren van Media “person (12)” is mislukt
    Het importeren van Media “person1-1” is mislukt
    Het importeren van Media “Men (1)” is mislukt
    Het importeren van Media “Men (2)” is mislukt
    Het importeren van Media “Men (3)” is mislukt
    Het importeren van Media “Men (4)” is mislukt
    Het importeren van Media “Men (5)” is mislukt
    Het importeren van Media “Men (6)” is mislukt
    Het importeren van Media “Men (7)” is mislukt
    Het importeren van Media “Men (8)” is mislukt
    Het importeren van Media “Men (9)” is mislukt
    Het importeren van Media “Men (10)” is mislukt
    etcetera, etcetera, etcetera,

    so.. importing fails.

    And it ends in ‘Ready!

    Who can help?

    regards

    Hi,

    normally if you get this message, it is already imported. Was it the second time you tried to import the demo content? No worry, as long the images are imported you can ignore the messages…

    Well that s the problem off course.
    Images do not import!

    Hm, hard to say what went wrong. I remember a similar problem some weeks ago, the server blocked the images import. Do you know if you have some active IP blocks on your server?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.